Ieder paard is een massage waard

Geboorte melder

De geboorte van een veulen wil je niet missen. Niet alleen omdat dit een adembenedende mooie gebeurtenis blijft, maar ook omdat een bevalling nooit geheel zonder risico's is. Daarom is het gebruik van een geboortemelder een fijn en veilig gevoel. Merries zullen vaak een moment kiezen dat het rustig is op stal om het veulen te krijgen. Maar dat betekend ook dat er niemand is om te helpen wanneer zij dat nodig heeft. Om de zoveel tijd gaan kijken ervaren sommige merries als vervelend en dat wil je natuurlijk ook niet. Het gebruik van een camera is dan handig, maar niet iedereen heeft die mogelijkheid. Een geboortemelder is dan de uitkomst.

De Birth Alarm Mobile Premium is een GSM-geboortemelder welke geschikt is voor gebruik onder een halster en op een singel. U hoeft dus niet meer te kiezen tussen een halstergeboortemelder of een singelgeboortemelder voor uw merrie, want de Birth Alarm Mobile Premium is het allebei tegelijk! De Birth Alarm Mobile Premium is zeer compact, energiezuinig, eenvoudig in gebruik en het is voorzien van geavanceerde technieken om op een betrouwbare manier een geboorte te detecteren.

De Birth Alarm Mobile Premium belt u automatisch op uw mobiele telefoon wanneer de geboorte zich inzet. Ook kan de Birth Alarm Mobile Premium u een SMS-tekstbericht sturen met daarin informatie over de persweeanalyse, de batterijconditie, de GSM signaalsterkte, de gemeten lighoek van de merrie, de geprogrammeerde telefoonnummers en de detectiehoek. De Birth Alarm Mobile Premium is tevens op afstand programmeerbaar via uw eigen mobiele telefoon.

Het 'Birth Alarm Smart' systeem bevat een Smart Melder, Nylon houder, maar is exclusief de geboortemelder singel.

De melder kan de volgende informatie doorgeven via SMS-berichten naar uw GSM:

  • Metingen van lighoek van de merrie
  • Aantal gemeten wee├źn
  • Batterijniveau van de melder
  • Signaalsterkte van GSM kaart in de melder
  • Aantal verzonden SMS-berichten
  • Ingevoerde telefoonnummers bekend bij de melder

Neem contact op voor de beschikbaarheid van de geboortemelder via het contactformulier.

Huurperiode      Huurprijs      Reiniging & reparatie      Legitimatie

Legitimatie

Iedereen die de geboortemelder huurt dient zich te legitimeren met een geldig legitimatiebewijs (paspoort, identiteitskaart of rijbewijs). Bij het afhalen van de geboortemelder wordt een kopie van het legitimatiebewijs ingenomen.