Ieder paard is een massage waard

Verenigingen

Beste vereniging,

Sinds 2012 ben ik met mijn Paarden Sportmassage praktijk Gentle Touch Sportmassage begonnen, nadat ik mijn opleiding tot paarden sportmasseur heb afgerond bij Massage Hippique. Inmiddels ben ik geruime tijd aan het werk als Paarden Sportmasseur in uw regio.

Graag zou ik uw vereniging een sponsoring willen aanbieden in de vorm van een gratis Sportmassage die ik ter beschikking wil stellen als prijs bij een van uw wedstrijden of andere vereniging activiteit. Bij deze sponsoring hoort een 1,5-2 uur durende full-body paarden sportmassage, inclusief tot 35km reiskosten enkele reis. Dit bedraagt een waarde van € 70,00. Wanneer gewenst kan ik voor de overige deelnemers een mooie waardebon maken waarbij zij met €10 euro korting en gratis reiskosten tot 35km (à €10) ook een massage kunnen boeken.

Voor het ter beschikking stellen van deze sponsoring vraag ik verder geen tegenprestatie, ik wil enkel dat de prijs wordt uitgereikt aan deelnemers met eigen paarden. Ruiters van manegepaarden vallen buiten mijn doelgroep namelijk. Wanneer u de mogelijkheid heeft tot het plaatsen van mijn logo en/ of advertentie in een clubblad of iets dergelijks zou ik dat op prijs stellen.

Voor meer informatie over mijn praktijk kunt u op mijn website kijken of op mijn facebook pagina.
Website: www.gentletouch-sportmassage.nl/
Facebook: www.facebook.com/GentleTouchSportmassage

Waarom Paarden Sportmassage? Een paard voelt een vlieg al landen op zijn vacht, kunt u nagaan wat hij voelt van het ruitergewicht. Vooral wanneer er echt wat gevraagd wordt van de paarden, zoals paarden die vol in training staan en wedstrijden lopen. Juist ook voor deze paarden is het belangrijk om goed in hun vel te zitten, spierknopen en blokkades snel op te sporen of te voorkomen, zodat ze zich vol kunnen geven in de ring. Dit kan het verschil maken van een vijf of zesje op het protocol naar een zeven of hoger. Een gezond paard is een blij paard!

Ik heb in totaal 5 waardebonnen ter beschikking en de aanvragen worden naar aanmelding behandeld. Wanneer u ook graag in aanmerking zou willen komen, hoor ik graag van u!

Met sportieve groet,
Marlies Beekhuizen

PS. Heeft u nog een ander leuk idee mbt sponsoring, workshop of iets dergelijks, denk ik hier graag in mee!

----------------

Interesse? Stuur mij hieronder een berichtje en ik neem zo spoedig mogelijk contact met u op!